Toggle mobilmeny

Therese Aasvik

Født: 01.02.1974
Bosted: OSLO

Forfatteren besøker gjerne

Bibliotek. Grunnskole 5.-7. klasse. Grunnskole 8.-10. klasse. Høyskole og universitet. Litterære arrangementer og festivaler. Næringsliv og organisasjoner. Sosiale institusjoner. Videregående skole

Tema

Eget forfatterskap. Skrivekurs – kreativ skriving. Å komme i kontakt med sin formidlingsevne uten å komme i veien for seg selv. Personlig vekst, uhøytidelighet. Mellommenneskelighet, relasjoner.

Bokutgivelser

Skrivekurs

Å lage en god fortelling
Skrivekurs for 6. – 8. klasse om å lage en god fortelling. Om å lage en karakter som leseren bryr seg om. Karakteren utvikler seg underveis gjennom økende konflikter, ting som skjer med karakteren som gjør fortellingen mer og mer spennende. Dette visualiseres på tavlen og elevene får oppgaver underveis som setter de igang med sin egen fortelling. Kurset er beregnet som et to-timers startkurs som lærere og elever kan jobbe videre med på egen hånd.

Om forfatteren

Therese Aasvik har en bachelorgrad i kommunikasjon fra USA og har gått på Forfatterakademiet i Oslo. Hun har bakgrunn som grafisk designer, tekstforfatter og billedkunstner. Hun debuterte i 2016 med suksessen Fie faller og fulgte opp med den lavmælte spenningsromanen Noe skal skje året etter. Aasvik skriver nå på sin tredje roman, og er også igang med et barnebokprosjekt.

www.thereseaasvik.com

Facebook-logo

www.aasvikdesign.com