Toggle mobilmeny

Vera Micaelsen

Født: 04.12.1974
Bosted: LEIRSUND, Akershus

Forfatteren besøker gjerne

Bibliotek. Grunnskole 5.-7. klasse. Grunnskole 8.-10. klasse. Høyskole og universitet. Litterære arrangementer og festivaler. Næringsliv og organisasjoner. Sosiale institusjoner

Tema

Eget forfatterskap. Øvelser i følelser. Forunderlige fortellinger. Barn, kunst og følelser.

Bokutgivelser

Vera skriver lettfattelig og humoristisk. De skjønnlitterære bøkene handler om det sosiale spillet mellom barn i samtiden, om å sette grenser for seg selv og andre, og om å ta ansvar for egne valg. De er humoristiske med et lett anstrøk av magisk realisme.
Sakprosabøkene leder på vennlig og humoristisk vis barna inn i temaene de handler om. Bøkene forsøker hver for seg å åpne tematikken på forskjellige måter, og gir barna øvelser slik at de selv kan fundere og teste.

Vera har formidlingsopplegg til alle bøkene sine, og kan også slå sammen flere. Hun presentere hver enkelt bok med utgangspunkt i det sentrale temaet, og ved hjelp av høytlesning, bilder, video, fortellinger og øvelser får barna et møte med både bok og forfatterskap. Hun har egne opplegg for voksne og snakker gjerne om barn, kunst og følelser, og hvordan man kan bruke litteraturen for å bli et tryggere og mer selvbevisst menneske.
Vera har over tyve års fartstid som formidler, intervjuer, foredragsholder og programleder, og gjør skreddersydde oppdrag på bestilling.

WWW.VERAMICAELSEN.NO

WWW.ASCHEHOUG.NO