Toggle mobilmeny

Liv Eirill Evensen

Født: 22.05.1974
Bosted: ODDA, Hordaland

Forfatteren besøker gjerne

Bibliotek. Grunnskole 5.-7. klasse. Grunnskole 8.-10. klasse. Litterære arrangementer og festivaler. Næringsliv og organisasjoner. Sosiale institusjoner

Tema

Liv Eirill bruker bilder og egenprodusert musikk mens hun formidler tekster fra bøkene sine. Et hovedtema som går igjen i bøkene hennes er relasjoner, det å stå utenfor, og hvordan man kan komme seg videre når noe er vanskelig. Musikk står også sentralt i forfatterskapet, og Liv Eirill spiller selv trommer i band og har komponert ulike typer musikk. Forfatterbesøk med Liv Eirill: Forfatteren leser fra utvalgte bøker og forteller om egne erfaringer. Hva vil det si å være seg selv, egentlig? Og hvorfor er det så viktig å være det? Skrivekurs med Liv Eirill: Et bilde, et ord, en idé, en ferdig tekst? Forfatteren bruker eksempler fra egen skriving for å guide elevene til å ta vare på egne ideer og utvikle dem videre. Noen ganger er det ikke så mange ord som skal til. Vi øver oss på korttekster sammen, og kanskje det blir en låttekst eller en novelle utav det?

Bokutgivelser

Litterære produksjoner

UT AV BURET
– Det er O-V-E-R. Og jeg har greid meg.
Møt Kamilla, som har satt seg skikkelig fast! I kjærlighetssorg – og tanken på alt som skulle vært annerledes. Gutten hun har hengt seg opp i, vil ikke treffe henne lenger. Han bor så nær, men er helt umulig å fange. Og selv er hun nødt til å komme seg løs. Komme seg videre. Nå. Kanskje løsningen er nærmere enn hun tror.

Om forfatteren

Liv Eirill Evensen er født i Tønsberg og oppvokst i Andebu kommune i Vestfold. I dag er hun bosatt i Odda i Hordaland. Hun skriver både innen en realistisk sjanger, samt har gitt ut en trilogi under fanen fabelprosa / dystopi. Forfatteren mottok Kulturdepartementets debutantpris 2011.

www.omnipax.no