Toggle mobilmeny

Marianne Yvonne Magelssen

Født: 30.08.1964
Bosted: Jar, Akershus

Forfatteren besøker gjerne

Bibliotek. Grunnskole 8.-10. klasse. Høyskole og universitet. Litterære arrangementer og festivaler. Næringsliv og organisasjoner. Sosiale institusjoner. Videregående skole

Tema

Eget forfatterskap. Stresshåndtering. Mindfulness. Pusten som verktøy i stresshåndtering og tilstedeværelse. Å bli venn med seg selv. Tåle hele seg. Flyt- metoden.

Bokutgivelser

Om forfatteren

Marianne Magelssen er utdannet sykepleier, coach og mindfulness instruktør. Hun arbeider i dag som foredragsholder og forfatter. Hennes arbeid kjennetegnes først og fremst av en profesjonell faglig bakgrunn, enkelthet, og en ærlig, personlig tilnærming.

Marianne er forfatter av bøkene: Kjære gud, kommer du snart? Det er så rotete her og Pust for livet. Begge bøkene er skrevet med bakgrunn i hennes egne erfaringer som individ, pasient og sykepleier.

Kjære gud, kommer du snart? Det er så rotete her er en personlig beretning om hva som skjer når en hendelse treffer ubearbeidet sorg, om sjalusi, om offerrollen og viktigheten av å være vennlig mot seg selv. Tåler du hele deg? Første skrittet til et godt liv er egenkjærlighet/ vennlighet. Marianne deler en personlig historie om å miste seg selv, om negative tanker og tap av livsglede. Hun har utviklet Flyt- metoden, 5 verktøy som alle opprettholder bevegelsene i tankene, følelsene og pusten. De fem verktøyene er: Gjespe, Aksept, Oppmerksomhet. Å snakke sant og Takknemlighet. Når det er bevegelse er det liv.

Pust for livet er en bestselgende bok om stressmestring, atferdsendring og tilstedeværelse. Vi har blitt utstyrt med et kraftfullt verktøy: Pusten vår. Pusten er uløselig knyttet til vårt ubevisste nervesystem derfor vil måten vi puster på alltid påvirke kroppen og sinnet vårt. Hva skjer i kroppen når vi puster fullstendig, og hva skjer i kroppen når vi stresser? Hvordan kan vi bruke vår bevisste pust i stresshåndtering? Kan vi nyte stresset i hverdagen?
Stress er stimulerende hvis vi velger hvor og hva vi stresser med, og hvis vi puster mens vi holder på.

Marianne er opptatt av ressursene vi selv besitter. Å ta lederskap i eget liv. Ta ansvar for egen helse, egne prestasjoner, egen adferd og eget stressnivå. Vi kan bruke oss selv bedre gjennom bevissthet om kroppens egne verktøy.

Lenker

www.mariannemagelssen.no
www.fairforlag.no
www.cappelendamm.no
https://www.facebook.com/marianne.magelssen