Toggle mobilmeny

Sommer i P2

Podcast kan være en god måte å finne forfattere til et arrangement. I sommer fikk for eksempel flere av medlemmene våre en hel time til å fortelle om liv og forfatterskap i Sommer i P2. Under finner du lenke til sendingene og kontaktinformasjon til forfatterne.

 

Jan Kristoffer Dale

NRKs episodebeskrivelse: – De kalte oss for «griser», «feite svin» og «fleskeberg». De kalte oss for mye mer. Nå spør folk meg om jeg kan fortelle. I Sommer i P2 forteller forfatter Jan Kristoffer Dale om opplevelsene i oppveksten som har formet ham, om forfattere som har inspirert ham – og om sin egen skriving.

Hør på nrk.no: https://radio.nrk.no/serie/sommer-i-p2/MKRV14002218/16-07-2018

Kontakt Jan Kristoffer Dale her!

 

Foto: Lars Martin Teigen

Anders Totland

NRKs episodebeskrivelse: Forfatter og journalist Anders Totland springer i motbakker for å la seg inspirere. I Sommer i P2 forteller han om hvorfor han skriver om mørke tema som sykdom, død og incest. Og om hvorfor han ikke ikke lenger springer fordi han må, men fordi han ikke kan la være.

Hør på nrk.no: https://radio.nrk.no/serie/sommer-i-p2/MKRV14005018/13-08-2018

Kontakt Anders Totland her!

 

Foto: Marita Aarekol

Siri Økland

NRKs episodebeskrivelse: Journalist og forfatter Siri Økland i Bergen har uhelbredelig kreft. I Sommer i P2 forteller hun om å rydde i sitt eget liv. Og om hvordan tingene vi tar vare på bærer i seg minner om hvem vi er og hvem vi var.

Hør på nrk.no: https://radio.nrk.no/serie/sommer-i-p2/MKRV14004018/03-08-2018

Kontakt Siri Økland her! 

 

Foto: Paul Audestad

Birgit Alm

NRKs episodebeskrivelse: – Jeg har bestemt meg. Jeg har ombestemt meg. Og nå vet jeg ikke. Forfatter og frilans tekstarbeider Birgit Alm har en tilværelse med mye frihet og minst like mye ufrihet. I Sommer i P2 forteller hun om de vanskelige valgene for å få livet til å gå opp. Skal hun selge leiligheten i Oslo og flytte til Spania? Eller skal hun bli på den lille balkongen uten råd til ferie?

Hør på nrk.no: https://radio.nrk.no/serie/sommer-i-p2/MKRV14001918/13-07-2018

Kontakt Birgit Alm her! 

 

Ole Robert Sunde

NRKs episodebeskrivelse: – Men vet hun at hun er død? Sykdom, død og sorg er temaer som opptar forfatter Ole Robert Sunde. I sommer i P2 forteller han om hverdagen etter at hans kone og kjæreste gjennom 44 år, Marit Gulbrandsen, ble syk og døde.

Hør på nrk.no: https://radio.nrk.no/serie/sommer-i-p2/MKRV14000718/01-07-2018

Kontakt Ole Robert Sunde her! 

 

Foto: Julie Pike

Zeshan Shakar

NRKs episodebeskrivelse: «2001. Det var det året da all musikk ble alvorlig. Da alt ble alvorlig. Da jeg lærte altfor mye om verden til noen gang å se på den på samme måte igjen.» I Sommer i P2 tar forfatter Zeshan Shakar oss med tilbake til livet som 18 åring da han gikk siste året på videregående, jobba deltid på Burger King og hang med kompisgjengen på Stovner.

Hør på nrk.no: https://radio.nrk.no/serie/sommer-i-p2/MKRV14001318/07-07-2018

Kontakt Zeshan Shakar her! 

 

Fredrik Høyer

NRKs episodebeskrivelse: Forfatter og dramatiker Fredrik Høyer er en nostalgiker som liker alt som er retro. I Sommer i P2 snakker om hvordan det å fylle 30 år ikke er det samme for ham som for bestefaren hans, og om hvorfor han synes hjembyen Drammen var bedre før han var født.

Hør på nrk.no: https://radio.nrk.no/serie/sommer-i-p2/MKRV14004618/09-08-2018

Kontakt Fredrik Høyer her!

 

Foto: Bent R. Synnevåg

Olaug Nilssen

NRKs episodebeskrivelse: Daniel var hennes første barn. Han var en vanlig liten gutt. Han kunne snakke, han kunne synge. Så forsvant alt dette gradvis. I Sommer i P2 forteller forfatter Olaug Nilssen om hvordan det er å miste et barn. Og om den livsomveltende kjærligheten i å forstå et annet menneske – og seg selv – på en ny måte.

Hør på nrk.no: https://radio.nrk.no/serie/sommer-i-p2/MKRV14002818/22-07-2018

Kontakt Olaug Nilssen her! 

 

Les også: